¿Tienes dudas? Llámanos al 967 225 863

Pago seguro

PAPERS D'ETNOPOÈTICA (Libro en papel)

PAPERS D'ETNOPOÈTICA
-5%
18,00 €
17,10 €
IVA incluido
ENVÍO 24h GRATIS
 • con Tarifa plana
  • Con nuestra Tarifa Plana anual de gastos de envío (14,95 €/año) podrás recibir tus pedidos con el servicio de envío urgente 24 horas sin pagar gastos de envío adicionales. (Consulta condiciones)
Disponible en unos 7 días
Añadir a la cesta Añadir a favoritos
Editorial:
PUBLICACIONS DE L'ABADIA DE MONTSER
ISBN:
978-84-9883-720-9
Páginas:
296
Encuadernación:
LIBRO DE BOLSILLO

PAPERS D'ETNOPOÈTICA (Libro en papel)

Sinopsis

Papers d'etnopoŠtica ‚s un recull d'estudis que pro-posen unrecorregut assag¡stic: un itinerari que discorre des de la Chanson deRoland i l'aurŠola llegend…ria que l'embolcalla fins a l'obraliter…ria d'un autor actual, viu i actiu, com ‚s el benisser BernatCap¢. I aix. amb parada i fonda en el fascinant cicle narratiu del rei Jaume I, les concessions a la fantasia popular del Tirant lo Blanc,la cohesi¢ territorial en les formes de la rondall¡stica, l'aventurade la can‡on¡stica contempor…nia, els documents etnopoŠtics que,talment la rosa de paper del poema de Vicent Andr‚s Estell‚s, passenencara de m… a m… en entorns rurals, l'excepcional pro-jecte deliteraturitzaci¢ de relats populars que, en singular¡ssimescircumst…ncies, va bastir l'escriptor Enric Valor, o l'espectacularmoviment -sense equivalents clars en cap altre rac¢ del m¢n- del'anomenada Nova Can‡¢ (que a pesar del nom i les consignesprogram…tiques, va propiciar la reconciliaci¢ de la societat catalanacontempor…nia amb la tradici¢ musical pr.pia). Papers d'etnopoŠtica,per tant, servits amb el mer prop.sit de reclamar l'atenci¢, ac¡ iall…, sobre la import…ncia de la paraula oral, an.nima i popularmentassumida en la imaginaci¢ compartida. Les can‡ons de Nadal que espresenten en aquest llibre s¢n una molt petita mostra de la tascarealitzada en les 66 missions de recerca que es dugueren a terme dinsel gran projecte que fou l'Obra del Can‡oner Popular de Catalunya(1922-1936).
Seguint dos dels objectius de l'ideari tra‡atper l'OCPC, el llibre pret‚n: d'una banda, donar a conŠixer a lasocietat actual un patrimoni que li pot ser desconegut i que en alguns casos, s'ha pogut esvanir del fenomen de la transmissi¢ oral, i del'altra, oferir un estudi etnomusicol.gic i etnoling¡stic per alsinteressats en aquestes disciplines.
Aquest ‚s el primervolum d'una col·lecci¢ que aspira a tractar diverses tem…tiquespresents en les nostres can‡ons i m£sica tradicionals, recollides al'Obra del Can‡oner Popular de Catalunya.

-5%
18,00 €
17,10 €
IVA incluido
ENVÍO 24h GRATIS
 • con Tarifa plana
  • Con nuestra Tarifa Plana anual de gastos de envío (14,95 €/año) podrás recibir tus pedidos con el servicio de envío urgente 24 horas sin pagar gastos de envío adicionales. (Consulta condiciones)
Disponible en unos 7 días
Añadir a la cesta
Añadir a favoritos

Otros libros del autor

 • SOBRE L?ALQUÍMIA DE LA VIDA
  -5%

Opiniones de los clientes

VALORACIÓN MEDIA

0,0

0 valoraciones

 • 5 estrellas
  0%
 • 4 estrellas
  0%
 • 3 estrellas
  0%
 • 2 estrellas
  0%
 • 1 estrellas
  0%

TU VALORACIÓN

Tratamiento de datos
Responsable: POPULAR LIBROS S.L. (CIF: B02280535)
Finalidad: Gestión de las opiniones de productos.
Base jurídica: Consentimiento.
Destinatarios: No hay cesión de datos a terceros.
Derechos: Acceso, rectificación o supresión, oposición, limitación al tratamiento, portabilidad de datos, así como a retirar el consentimiento en cualquier momento.
Procedencia: No se obtienen datos de terceros.
Ver información completa sobre el Uso de datos
Acepto el tratamiento de mis datos para el uso que se indica en este formulario. Política de privacidad
Mostrar email (opcional)