¿Tienes dudas? Llámanos al 967 225 863

Pago seguro

AMOR I AMISTAT (Libro en papel)

AMOR I AMISTAT
-10%
10,50 €
9,45 €
IVA incluido
No disponible
Añadir a favoritos
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
ISBN:
978-84-96521-90-2
Páginas:
144
Colección:
< Genérica >
Idioma:
Catalán

AMOR I AMISTAT (Libro en papel)

Sinopsis

Una obra divertida i sorprenent per redescobrir l'autèntica JaneAusten
'Amor i amistat és un miracle de maduresa i una de les paròdies més intel·ligents de la literatura anglesa' [Time]

Amor i amistat és una obra essencial, quecombina l'exuberància de la joventut amb l'enginy punyent i la crítica social de les grans novel·les d'Austen.
Jane Austen és unaautora 'clàssica' amb majúscula: un fenomen cultural que ha trascendit la seva època i ha mantingut la seva popularitat fins als nostresdies. Les seves obres descriuen la vida quotidiana de burgesosprovincians i benestants en un món en què el matrimoni determinal'estatus social de les dones.

Amor iamistat, una novel·la irònica plena d'enginy i talent

Amor i amistat és una obra que mostra la Jane Austenadolescent, més alternativa i subversiva, juntament amb la seva altraobra escrita en l'adolescència, Les tres germanes. Amb una gran capacitat creadora, plena d'ironia, enginy i talent, que seguiràdemostrant en les novel·les posteriors, l'autora narra les peripèciesd'unes joves de família burgesa benestant, que rebutgen una propostade matrimoni.
Les joves es revolten contra les expectativesfamiliars i les convencions socials de l'Anglaterra del segle XIX. Ésper aquest motiu que la vida d'aquestes heroïnes girarà entorn delflirteig, els gelos, el desencís, la petició de mà, etc.
Elfrenètic desgovern i el comportament divertidíssim dels personatges,dues joves heroïnes, són la base d'una història plena d'humor. Estracta d'una història que presenta uns protagonistes i unsesdeveniments amb l'objectiu de fer riure al lector.
Amor i amistat és una novel·la que forma part del gènere epistolar.L'epíleg del llibre ha estat escrit per David Owen, professor defilologia anglesa de la Universitat Autònoma. Tota l'obra, escrita amb una qualitat sorprenent tot i la joventut de l'autora, que la vaescriure quan tenia només 15 anys, desprèn un esperit de paròdia,diversió, rebel·lia i anticonvencionalisme que permet redescobrir laJane Austen adolescent d'aquella època.
Epíleg de DavidOwen
Traducció de Dolors Udina

JaneAusten, un fenomen cultural
Neix en una rectoria alcomtat de Hampshire el 1775. Creix envoltada d'una bona bibliotecafamiliar i d'un intens ambient cultural -la família Austen feiarepresentacions de teatre amateur a casa-, un entorn que l'impulsa aescriure els seus primers textos durant l'adolescència. El 1802, amb17 anys, rep una proposta de matrimoni. Si bé l'accepta d'entrada,l'endemà la refusa.
Després d'una estada a Bath iSouthampton, els Austen s'instal·len a Chawton, en una finca del seugermà Edward, indret que ha esdevingut d'obligada peregrinació per als admiradors de l'escriptora, els 'Janeites'. Seguint el costum entreles autores, Jane Austen no signa cap llibre publicat en vida. Morprematurament als quaranta-un anys, el 1817.
A banda deSentit i sensibilitat (1811), Mansfield Park (1814),Emma (1815) i Persuassió (1817), la novel·la més popular d'Austen és Orgull i prejudici (1813), un intel·ligent ipunyent relat sobre els costums de l'època que l'ha convertida en unfenomen cultural i en una autora de culte, sobretot des de laperspectiva dels estudis de gènere.

-10%
10,50 €
9,45 €
IVA incluido
No disponible
Añadir a favoritos

Otros libros del autor

 • LEJOS DE CASSANDRA
  -10%
 • LADY SUSAN Y OTRAS NOVELAS
  -10%
 • ORGULLO Y PREJUICIO - EDICIÓN ESPECIAL
  -10%
 • PERSUASIÓN
  -10%
 • EMMA
  -10%
 • SENTIDO Y SENSIBILIDAD
  -10%
 • ESTUCHE - JANE AUSTEN: MEJORES TÍTULOS + NOTEBOOK
  -10%
 • LAS CARTAS DE CHAWTON
  -10%
 • PERSUASIÓN
  -10%
 • ORGULLO Y PREJUICIO
  -10%

Opiniones de los clientes

VALORACIÓN MEDIA

0,0

0 valoraciones

 • 5 estrellas
  0%
 • 4 estrellas
  0%
 • 3 estrellas
  0%
 • 2 estrellas
  0%
 • 1 estrellas
  0%

TU VALORACIÓN

Tratamiento de datos
Responsable: POPULAR LIBROS S.L. (CIF: B02280535)
Finalidad: Gestión de las opiniones de productos.
Base jurídica: Consentimiento.
Destinatarios: No hay cesión de datos a terceros.
Derechos: Acceso, rectificación o supresión, oposición, limitación al tratamiento, portabilidad de datos, así como a retirar el consentimiento en cualquier momento.
Procedencia: No se obtienen datos de terceros.
Ver información completa sobre el Uso de datos
Acepto el tratamiento de mis datos para el uso que se indica en este formulario. Política de privacidad
Mostrar email (opcional)